Ingyenes botanikus séta indul a fertődi Esterházy-kastély angolkertjében

  Gyönyörű őszi színek között sétálgathatnak a hétvégén az Esterházy-kastély angolparkjában. A botanikus séták alkalmával többet megtudhat a csodás kert növényvilágáról, és megismerhetik a kert őszi arcát is.

   

  Fertőd, Esterházy-kastélyForrás: Facebook / Fertődi Esterházy-kastély

  Folytatódnak a botanikai séták a fertődi Esterházy-kastély angolparkjában - tudtuk meg az Eszterháza Központ közleményéből. Ezúttal az őszi színekben új arcát mutató különleges látvány élményével, az egyedi növényvilággal ismerkedhetnek meg közelebbről a látogatók, akiket Radics Ferenc okleveles kertészmérnök vezet körbe és mesél a szem elé táruló növényvilágról.

  A programokat október 20-án és 21-én, 12 órás kezdéssel tartják. A túra terepjellege miatt kényelmes cipő és ruházat viselete javasolt - hívták fel a figyelmet a szervezők. Mivel a csoportok maximális létszáma 20 fő, előzetes regisztráció szükséges. Részvételi szándékát az info@eszterhaza.hu e-mail címen jelezheti. A program ingyenes.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!