Ingyen naptej jár a gyerekeknek a szárszói strandon

  Az első UV-mentes strand a Balaton partján a szárszói strand. Itt a gyerekek ingyenes naptejeket is kapnak a belépőjegy mellé, legalábbis ezen a héten.

  A szervezők tapasztalata az, hogy a nyaralók a legtöbbször vásárolnak naptejet gyermekeiknek, de ha otthon felejtik, akkor nem vásárolnak újabbat. Ilyen napokon a gyermekek fényvédelem nélkül maradnak. A szárszói strandon zajló akcióban most ezer mini naptejet osztanak szét azoknak a családoknak, akik otthon felejtették sajátjukat. Több balatoni óvodába és sportrendezvényre is visznek naptejet a szervezők. Jó példa erre Balatonföldvár, ahol a helyi óvodában már használják a naptejeket. 

  Füred kapitány akcióba lép a héten SzárszónForrás: Varga Dorina

  A kampányban bevetik Füred Kapitányt, a balatoni mesehőst, aki kikötőkben és strandokon szervez kincsvadászatokon mutatja meg a gyerekeknek, milyen nagy kincs az egészség, miért fontos az UV védelem. Az akció keretében a gyerekek játékos feladatokat oldhatnak meg, jutalmul pedig naptejet kapnak. Az akciót a déli part mellett, az északin is megszervezik. Almádiban, Alsóörsön és Tihanyban is találkozhatnak a gyerekek Füred Kapitánnyal.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!