Izgalmas városnéző sétákat kínál Szeged új mobilalkalmazása

  A Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke jóvoltából remek mobilalkalmazás várja azokat, akik önállóan, mégis mélységében szeretnék felfedezni Szegedet.

  Az új turisztikai alkalmazás nem csak az érdekes pontokat mutatja be a városban, de oda is navigálja az utazót – írja a HVG. Összesen öt városi sétát kínál 40 perctől egészen 8 óra 40 perces időtartamig, és az érdeklődők részt vehetnek például A tudomány esszenciája, a Természet és tudomány, az Egyetemi épületek, az Állatok és növények sétán, valamint a Szent-Györgyi Albert túrán is. 

  A Dómot senkinek sem kell bemutatni, de talán újdonságokat is megtudhatunk róla az alkalmazásbólForrás: Photononstop/Photononstop/Tibor Bognar

  A természettudományos érdekességek és köztéri szobrok mellett olyan megállók vannak többek között az alkalmazásban, mint a Vadaspark, a Füvészkert, a Tudástár, a Szent-Györgyi Albert Agóra vagy éppen a Móra Ferenc Múzeum.

  Az androidos telefonokra a Google Play áruházból ingyenesen tölthető le a mobilapplikáció.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!