Budapest Európa tíz legjobbja között!

Budapest 17 745 szavazattal a 8. helyen végzett a European Best Destinations (legjobb európai úti célok) január 18. és február 8. között tartott szavazásán.

Hazánk fővárosa ezzel többek között Lisszabont, Párizst, Amszterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is megelőzte. A legjobb európai úti cél címet a lengyelországi Wroclaw nyerte el 41 148 szavazattal, a 2. helyen a spanyolországi Bilbao végzett, a 3. a franciaországi Colmar lett.

Budapest éjjel is csodásForrás: Flickr.com

A versenyt a European Best Destinations szervezet hirdeti meg közel 10 éve, szorosan együttműködve a kontinens legnagyobb desztinációs és turisztikai hivatalaival.

A legjobb úti célokat a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos közösségi media felületen és utazási portálon reklámozzák majd. A TOP 10 úti célokra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően. A legjobbak egy éven keresztül használhatják a TOP 10 európai úti cél címet és logót, így mostantól Budapest is.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek