Báltermet kap a gyulai Almásy-kastély

  Még két éve sincs, hogy megnyílt a gyönyörűen felújított gyulai Almásy-kastély, a napokban máris a százötvenezredik látogatóját köszöntötték. Ebből az alkalomból tartott eseményen ott volt Görgényi Ernő polgármester is, aki elmondta, hogy az európai uniós Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázatán egymilliárd forintot nyertek el, amelyből az 1896-ban átadott Szent Miklós-park felújítása mellett szeretnének egy báltermet is kialakítani az Almásy-kastély mostanáig nem használt mellékszárnyában. A fejlesztéssel 2019 őszére kell elkészülniük - írja a Turizmus.com.

  A 2,4 milliárd forintból felújított Almásy-kastélyt 2016 márciusában nyitották meg, amelyben Valentin-napra alkalmából kifejezettm felnőtteknek szóló tematikus tárlatvezetésekkel és szerelemjóslással készülnek. Nézzenek be galériánk segítségével a megújult kastély termeibe, hátha kedvet kapnak az utazáshoz:

  Forrás: gyulaikastely.hu
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!