Bezárt Siófok legendás szállodája

  Bezárt a legendás siófoki szálloda. A Tillai Ernő tervezte Ezüstpart Szálló nemcsak a déli part egyik legmonumentálisabb, de kagylósoros, távolról tojástartóra vagy amőbatáblára emlékeztető homlokzata miatt az egyik legmenőbb épületének is számított 1983-as megnyitása óta - írja a 24.hu. A 340 szobás, közel kétezer vendég befogadására alkalmas, uszodás főépületen kívül a szállodakomplexumhoz három melléképület is tartozott, amelyek egyebek mellett táboroknak és erdei iskoláknak adtak otthont.

  Az épületek visszabontását már márciusban megkezdte az ingatlan tulajdonosa, helyükön 62 lakásból álló vízparti nyaralóegyüttes épül. A hotel bútorait a napokban árusítják ki, erről a Facebook-oldalukon olvashatnak. A szálloda 2004 óta már csak a nyári szezonban nyitott ki, az utóbbi években a balatoni panoráma mellett inkább a retro hangulat és a viszonylag kedvező árai adták a vonzerejét - teszi hozzá a lap.

  Fotó: Hotel Ezüstpart Siófok / Facebook


  A hotel Facebook-oldalának üzemeltetői egy videós posztban búcsúztak el a vendégektől Siófok és az egész Balaton egyik legismertebb szállodája nevében.

  Testi és lelki felüdülés egy helyen!

  Ha teljes körű kikapcsolódásra vágyik, kitűnő választás a szegedi Hunguest Hotel Forrás**** és Napfényfürdő Aquapolis, ahol minden korosztály megtalálja a maga kikapcsolódását. A kalandra hívó óriáscsúszdák mellett remek őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, ahol kényeztető masszázsokkal, illatos szaunaszeánszokkal garantáljuk a lelki felüdülést.
  További információ itt!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!