Verseny is lesz a Társasjátékok Ünnepén

Verseny is lesz a Társasjátékok Ünnepén

November utolsó hétvégéjén rendezik meg idén Budapesten, a Lurdy Házban a Társasjátékok Ünnepe elnevezésű kétnapos rendezvényt, amelyen több mint kétezer gyerek, családi, felnőtt, logikai, fejlesztő, parti, stratégiai és társasjátékkal ismerkedhet meg a közönség – írja az MTI.

Fotó: sling / Flickr.com

A Társasjátékok Ünnepe kétnapos rendezvényt idén november 25-én és 26-án rendezik meg. A program lehetőséget ad arra, hogy a látogatók minél több társasjátékot próbáljanak ki, és ízelítőt kapjanak a játékok változatos világából - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A rendezvényen háromszázötven asztalon hatvan játékmester mutatja be a több mint kétezer társasjátékot hat teremben, ahol nemcsak megnézni lehet őket, hanem ki is lehet próbálni mindegyiket.

A hétvégén különféle társasjátékos versenyekkel is készülnek a szervezők, valamint verseny is lesz.

Fotó: sling / Flickr.com

Újdonság, hogy idén egy gyerekteremmel is készülnek a szervezők, ahova a 3-7 éves korúakat várják a kiefejezetten a korosztály számára készült társasjátékokkal.

A rendezvényen több klub és az egyre népszerűbb társasjátékos kávézók is bemutatkoznak, a játékfejlesztők pedig egy külön teremben tesztelhetik maguk fejlesztette játékokat, hogy majd az érdeklődők javaslatai alapján tökéletesítsék azokat.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek