Elég bátor ahhoz, hogy átsétáljon a Gozsdu udvaron?

  Elég bátor ahhoz, hogy átsétáljon a Gozsdu udvaron?

  Vérfagyasztó rettegést ígér idén Halloween-re a budapesti Gozsdu Udvar. Október 30. és november 5. között a síri hangulat garantált: gyászzene, koporsó, ijesztő denevérek és beszélő élőhalottak tartják rémületben a vendégeket.

  A programsorozat részeként egy héten át New Yorkból érkező vérszomjas, mozgó és beszélő, embernagyságú élőhalottak ijesztgetik az udvarba belépőket, félelmetes denevérek repkednek (díszítésként) a Gozsduban, míg a legbátrabbak ijesztő hegedűszó kíséretében akár koporsó szelfit is készíthetnek a C udvarban. Október 31-én, halloween éjszakáján a vérfagyasztó rettegésé a főszerep: az est leszálltával egészen éjfélig élőholtak ijeszthetnek rá az arra járókra!

  Fotó: Facebook

   A Gozsdu Udvarban a halloweeni hangulat egy hete alatt, az éttermek, bárok, kávézók is különleges díszekkel, félelmetes fényekkel és meglepetésekkel készülnek.

  A rendezvény nyilvános és ingyenes!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!