Vasárnap ingyen nézhetik meg a Dalí-kiállítást

  Szeptember 24-én, vasárnap zár ugyanis a Salvador Dalí-tárlat a szegedi REÖK-ben, amikor nemcsak a palotába lehet ingyen bemenni este nyolcig, de egy utolsó ingyenes tárlatvezetésen is részt vehet bárki.

   

  Fotó: REÖK

   

  A szürrealizmus legismertebb figurájának világhírű alkotásait eddig több mint húszezren élvezhettek a megnyitó, vagyis július vége óta. A leköszönő kiállítás annyira népszerű volt, hogy a palota pár hete már kivételesen hétfőn is fogadta az érdeklődőket, hogy mindenki bejusson a zömében litográfiákat, grafikákat bemutató válogatásra. Dalí híres festményeinek saját kezű leképezései mellett ritkán látható szobrait, bizarr ételkreációkat bemutató szakácskönyv illusztrációit és róla készült fotósorozatot is láthatott a közönség a REÖK-ben.

  Vasárnap 18 órától Nátyi Róbert művészettörténész, a kiállítás kurátora tart ingyenes tárlatvezetést azoknak, akik még egy utolsó alkalommal hallani szeretnék a különc képzőművész életének és művészetének titkait. A várhatóan nagy érdeklődés és a korlátozott létszám miatt egyrészt érdemes regisztrálni a programra a marketing2@szegediszabadteri.hu e-mail címen. Másrészt az sem marad le az izgalmakról, akit már nem tudnak fogadni az eseményen: a REÖK Facebook-oldalán ugyanis élő videós bejelentkezésben hallgathatják meg a tárlatvezetést.

  Fotó: REÖK
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!