Ütős kisfilmet készített a magyar cowboyokról a CNN

Ütős kisfilmet készített a magyar cowboyokról a CNN

 

A világon egyedülálló csikós életformát mutatja be a CNN legújabb, magyarokról készült kisfilmje. A videóban nagyon pozitív megvilágítást kapnak a magyar hagyományok, sikerült igazán vonzó képet mutatni a pusztai életről, a máshol nem tapasztalható, egzotikus hangulatról - írja a Turizmus Online.

A csikósok a lovakkal kiépített nagyfokú bizalomról és az évszázadokra visszanyúló hagyományokról beszélnek a videóban, amelyeket a mai napig őriznek.

Fotó: Ferenc L. Hun / Facebook

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szakmai együttműködésével készült kisfilm egyetlen nap alatt 211 ezer megtekintést szerzett, illetve több mint 51 ezer reakciót váltott ki az emberekből a facebookon, ami abszolút figyelemreméltó teljesítmény. A csaknem 300 kommentben rengeteg pozitív visszajelzést kapott a téma; többen egyenesen lenyűgözőnek, csodálatosnak nevezték a csikós életformát és a nemes magyar lovakat. Íme a videó:

Ez már a második olyan turisztikai tartalmú kisfilm, amelyet az amerikai csatorna idei látogatása után bemutat a magyarokról. Az első CNN-videó a vizek földjeként festi le az országot, egy nyíltvízi úszó szemszögéből, amelyről a Travelo is beszámolt. Ha még nem látta, itt megnézheti ezt a videót is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek