Diósjenőn gyógynövénytúra és erdőkóstolás lesz a hétvége programja

  A pécsi Janus Pannonius Egyetem Természet ízei című vándorkiállítása a hétvégén a Diósjenői Erdei Szabadidőparkban lesz látható. A vendéglátót ez ihlette arra, hogy erdőkóstolót rendezzen a hétvégén.
   

  Elvileg ideális lesz az időjárás a túrázáshozFotó: Diósjenői Erdei Szabadidőpark / Facebook


  Szeptember 9-én szombaton a gyógynövények lesznek a főszerepben: Székelyné Eszterrel gyógynövénytúrára indulhatnak a látogatók a diósjenői Boróka háztól.

  Szeptember 10. pedig az erdőkóstolás jegyében telik majd. Először is gyógynövény- és gombaismereti túrán vehetnek részt az érdeklődők, aztán előadásokra, kézműves kóstolóra és kartonból aszaló készítésére kerül sor. Délután kettőtől hangyatojás-gyűjtés és vadméh-befogás lesz terítéken.

  A nap folyamán az erdei piacon az erdei lekvárok seregszemléje lesz a középpontban. További tudnivalókat a rendezvény közösségi oldalán talál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!