Amerikai autócsodák és rodeó-bajnokság a Monostori erőd lábánál

  Amerikai kisvárosi hangulatot ígérnek a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál szervezői augusztus második hétvégéjére a 19. századi Monostori erőd lábához.

    

  Galéria: Amerikai autócsodák és élő bika rodeó a Monostori erőd lábánálFotó: WWW.SADAWEB.HU www.facebook.com/

  Számos programmal és több mint 1500 különleges amerikai autóval várja látogatóit a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál augusztus 10. és 13. között, ahol az izgalmakról többek között a Low Rider Show, a Big Foot autótaposás és az élő bika rodeó közép-európai bajnoksága gondoskodik.

  "V8-as izomautók, sportos fenevadak és veterán ritkaságok szemet gyönyörködtető látványa, ahol hol egy régi New York-i taxi, hol egy korabeli Lincoln limuzin kavar porfelleget" - csábítják az érdeklődőket a szerkesztőségünkbe érkezett programajánló kapcsán a szervezők, amelyek között "gumifüstölő versenyt", "szexi autómosást" és Bill Gyulával egy Tribute Night koncertet is ígérnek. Az amerikai autócsodák nemzetközi klub találkozójának jegyárairól itt, a programjairól bővebben pedig az esemény Facebook-oldalán lehet olvasni.

   

  Galéria: Amerikai autócsodák és élő bika rodeó a Monostori erőd lábánálFotó: Www.sadaweb.hu
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!