Négy napon át zenélnek az utcán Veszprémben


  Július 20. és 23. között Veszprémben járva lépten-nyomon zenébe botlik majd, ugyanis ekkor rendezik az ingyenes Veszprémi Utcazene Fesztivált, tudtuk meg az esemény honlapjáról.

  Ha jól számoltuk a programfüzetben, akkor összesen huszonkilenc külföldi és tizenkilenc belföldi előadó érkezik, hogy a Veszprém utcáin felállított három nagy és négy kisebb színpad egyikén szórakoztassa a nagyérdeműt.

  Fotó: Peter Kallo / Facebook


  Mint a rendezvény közösségi oldalán olvastuk, „A Veszprémi Utcazene Fesztiválon a város lakosságát és a turistákat szórakoztatni bíró utcai zenészek és több mint félszáz sztárfellépő ad belépőmentes, „emberközeli", az ország más fesztiváljain hallhatótól merőben eltérő hangulatú koncertet Veszprém utcáin és terein". A kedvencekre a nézők szavazhatnak is; a szervezők a legnépszerűbb előadónak ötszázezer forintot dobnak a kalapjába.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!