17 méteres irányítótornyot építettek a Voltra

  Talán idén is a Volt fesztivál egyik leglátványosabb installációjának számít a HungaroControl 17,4 méter magas irányítótornya, ahonnan a legbátrabb fesztiválozók le is ugorhatnak.

  Fotó: HungaroControl

   A TowerJump toronyból azok ugorhatnak a mélybe, akik elérik a HungaroControl saját fejlesztésű, AIRbility nevű applikációjával a napi limit pontszámot. A check-in point-ot elhagyva a futópályán kell felsétálni a TowerJump-ba, ahol aztán a kilátóig lehet feljutni. A torony oldalán lévő ugrópontról a játékosok gyakorlatilag a szabad esés érzését élhetik át - olvasható a HungaroControl közleményében, amely ezzel a toborzó kampányával szeretné megszólítani a jövő légiforgalmi irányítóit.

  Idén az ugrást már egy kamera is rögzíti, a videót pedig az ugró egy GIF formátumú képként kap meg, melyet egy gombnyomással oszthat meg a közösségi hálókon. A HungaroControl HR szakértői augusztus végén kezdik majd meg az AIRbility játékon elért eredmények és az adatbázis kiértékelését, és a játékosok utókövetését. A legjobbak pedig látogatást nyernek a budapesti irányító központba. Az installációt a mellé épített hangulatos lounge terasszal és beépített irányító pulttal a Sziget Fesztiválon is felállítják majd.

  Fotó: HungaroControl
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!