Az Abigéllel nyílik a felújított szabadtéri színpad Csillebércen

  Az Abigéllel nyílik a felújított szabadtéri színpad Csillebércen

  Megújult hang- és látványtechnikával várja a közönséget a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ színpada, amelyet június 16-án az Abigéllel avatnak fel. A népszerű regényből Bánvalvy Ági, az 1978-as tévésorozat egyik főszereplője készített színpadi adaptációt, Szikora János rendező segítségével.

  Ilyen volt a szabadtéri színházCsilleberc.eu

   Az Abigélt az Édes Anna követi június 24-én, a hónapot pedig egy történelmi ihletésű darabbal Egri csillagokat zárják megzenésített formában. Júliusban, augusztusban és még szeptemberben is olyan előadások kerülnek színpadra, mint az István, a király, a Csárdáskirálynő, A miniszter félrelép, A kaktusz virága, a Jövőre veled ugyanitt, az Óz, a nagy varázsló, a Ludas Matyi, a Csizmás kandúr, A fösvény, vagy A négy muskétás. De lesz még a nyár folyamán Csík Zenekar-koncert, látványos Operettgála és Musical Ünnep is, valamint számos koncertek és gyerekrendezvény - írja a Turizmus.com.

  És a látványterv szerint ilyen leszCsillebérci Szabadtéri Színház / Facebook
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!