Minigolf-söröző nyílt a Margit híd lábánál

  A Jászai Mari téri golf-sörözőben több minigolfpályát is felépítettek, ahol többek között gördeszka pályán, mosógépen és betonkeverőn is át kell juttatniuk a labdát a játékosoknak.

  Közel kétszáz négyzetméternyi extrém minigolf pálya épült a Jászai Mari tér egyik pincéjében, ahol megnyílt a város első, Ütősnévre keresztelt golf-sörözője. A játékosoknak hat pályán kell végigmenniük a győzelemért: az urbán szakaszon, gördeszka pályán, betonkeverőn és egy óriás flipperen kell végigvezetni a labdát.

   

  Galéria: Minigolf-söröző nyílt a Margit híd lábánálFotó: Egyed Péter / Ütős - Minigolf & pub

  Ezt követi a lakás-pálya, ahol különböző bútorok és kellékek nehezítik a játékot, amíg a labda el nem jut a mosógépig. A leglátványosabb pályán pedig teljes sötétségben, neon színű szalagok segítségével lehet eljutni a célig. Az üzemeltetők a játékosokat egy hasonlóan extrém és látványos elemekkel felszerelt meglepetés pályával is várják.

  A pihenő részben háromféle csapolt sörből, alkoholos és alkoholmentes italkészletből lehet válogatni. Az egyébként privát rendezvényekre is bérelhető pince hétköznap 16 órától, hétvégén pedig déli 12-től éjfélig tart nyitva. A pályákra bérletet is lehet vásárolni, és a tulajdonosok tervei szerint a jövőben minigolf bajnokságokra is lehet majd számítani.

   

  Galéria: Minigolf-söröző nyílt a Margit híd lábánálFotó: Egyed Péter / Ütős - Minigolf & pub
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!