Megújult néhány HÉV-megálló

  Megújult néhány HÉV-megálló.

  A felújítási program első lépéseként minden vonalon megszépült egy-egy HÉV-megállóhely tavasszal. Budakalász Lenfonó (H5), Közvágóhíd (H6), Boráros tér (H7) és Nagyicce (H8-H9) kellemesebb, esztétikusabb környezettel várja az utasokat - írja közleményében a MÁV. 

  Fotó: MÁV-HÉV

  A munkálatok során egyebek között felújították a változtatható tartalmú utastájékoztató eszközöket, az előtető tartószerkezeti elemeit, kijavították a homlokzati és a lábazati rész vakolatát, lefestették az ereszcsatornákat, a padokat, a peronszegélyeket, az életvédelmi kerítéseket, a korlátokat, a felsővezeték-tartó oszlopokat, lemázolták az ajtókat, ablakokat, és lecserélték az állomási kukákat.

  A MÁV több HÉV-megálló felújításán és szépítésén dolgozik, néhány utasváró körül már új virágládákat lehet látni, a palántázással, parkosítással, és a kaspós virágok kihelyezésével pedig még több várakozóhelyet terveznek színesíteni.

  Fotó: MÁV-HÉV
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!