Két hétig ingyenes a bringaszállítás a balatonfenyvesi kisvasúton

  Két hétig ingyenes a bringaszállítás a balatonfenyvesi kisvasúton

   

  A MÁV-START – a Balatoni Regionális TDM Szövetség projektjeihez kapcsolódva – a tavaszi Nyitott Balaton rendezvény időszakában, április 28-tól május 14-ig a balatonfenyvesi kisvasúton utazók részére díjmentes kerékpárszállítási lehetőséget biztosít.

  Balatonfenyvesi kisvasútFotó: MÁV-START

  A kedvezmény igénybevételéhez az utasnak rendelkeznie kell a választott viszonylatra érvényes menetjeggyel vagy utazásra jogosító okmánnyal. Személyenként egy kerékpár (tandem is) szállítható díjmentesen. Speciális igény (utánfutós kerékpár szállítása) esetén is csak egy kerékpárjegynek megfelelő díjmentesség vehető igénybe. A bicikli az akció ideje alatt is csak a MÁV-START személyszállítási díjszabásának előírásai szerint szállítható.

  Tekintettel a kisvasút korlátozott kerékpárszállító kapacitására, több személy utazása vagy csoportos igénybevétel esetén előre egyeztetni kell az utazást a vasúttársasággal a +36 85 361 831-es vagy a +36 1 515 5550-es telefonszámon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!