Júniustól új helyre költözik a békásmegyeri piac

  Júniustól új helyre költözik a békásmegyeri piac

  Várhatóan júniusban kezdődik a kivitelezés a vállalkozói piac költözésével. A Pünkösdfürdő utca – Hatvany Lajos utca kereszteződésénél található parkoló területén kialakított ideiglenes piacon 83 darab 60 négyzetméteres acél szerkezetű, tömör fenyő burkolatú, szendvicspanel tetőszerkezetű árusítóhely fog épülni, amint a gyártó elkészül a munkával - írja a Turizmus.com.

  A jelenlegi vállalkozói piac területéről a kereskedők és az őstermelők elköltözésére a pavilonok gyártása és rögzítése után kerülhet sor. A vállalkozói piac bontását követően pedig – a régészeti feltárással – kezdetét veszi a kivitelezés két évig tartó munkája a Heltai Jenő téren.

   A megújulás középpontjában a közösségi terek fejlesztése áll. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata számára már évek óta kiemelt fontosságú, hogy a Békásmegyeri Piac megújuljon, a beruházáshoz a tervek és a források rendelkezésre állnak, az új Békásmegyeri Piac és Közösségi Tér a tervek szerint 2019 tavaszára készül el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!