Hajóval a Müpába és a Nemzetibe: megnyílt a hajóállomás

  Április 25-én adták át a Müpa-Nemzeti Színház hajóállomást, így már menetrend szerint közlekedő hajójáratokkal is érkezhetnek a Müpa vagy a színház előadásaira a látogatók.

    

  Fotó: Posztós János / MÜPA

  A D11-es és a D12-es hajójárattal Újpesttől és a Rómaifürdőtől, immár meghosszabbított útvonalon, a Müpa–Nemzeti Színház kikötőig lehet utazni. A két intézmény az új kikötőnek köszönhetően most már nemcsak sínen és közúton, de hajójárattal is elérhető, a tervek szerint a közeljövőben pedig egy Bubi-állomással is gazdagodik a kerület.

  A menetrend szerinti közösségi közlekedés öt éve indult újra a Dunán, naponta mintegy kétezren veszik igénybe a D11-es és a D12-es hajójáratot. Az új Müpa – Nemzeti Színház hajóállomásra április 25-én érkezett meg az első hajó, az ünnepélyes megnyitót követően a hét minden napján menetrend szerinti járatokkal érkezhetnek a látogatók.

   

  Fotó: Posztós János / MÜPA
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!