Óriáskörhinta épül a lovira a kisbuszokon guruló burgerek mellé

  Zsonglőrök, pantomimesek, festők és élőszobrok lepik el az ide Food Truck Show-t május 5 és 7 között. A gasztrofesztiválon a látogatók agár- és lóversenyekre, számos gyerekprogramra és 50 food truck kínálatára számíthatnak, de lesz óriáskörhinta, és a legjobb utcai művészeknek Street Art Show verseny is.

  A Kincsem Parkba szervezett Street Art Show verseny győzteséről a közönség dönt, a legjobb utcai művész pedig 400 000 forintos pénzjutalmat kap. A kezdeményezésük célja, hogy a gasztrofesztivál alatt a legjobb utcai ételek mellett az utcai művészet is megjelenjen az eseményen.

  Élőszobrokkal is találkozhatunkFotó: Food Truck Show

   A Food Truck Show fesztiválok célja egyébként pont az, hogy egy időben és helyen mutassák be a minőségi ételeket, italokat kínáló, mozgásra képes vendéglátó járműveket. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal is találkozhatunk ezeken a rendezvényeken.

  Fotó: Food Truck Show / Facebook

   A május 5. és 7. közötti Food Truck Show-n például több mint ötven ételkamion gurul ki a lóversenypályára, ahol a legmenőbb burgereket, tésztákat, kolbászokat, leveseket és desszerteket próbálhatjuk ki. Ha pedig két kóstolás között pihennének is egy kicsit, akkor választhatunk a lóversenyfutamok, az agárverseny, az utcazenészek és artisták produkciói vagy a gyerekprogramok között.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!