Mucha és Dalí teszik tiszteletüket a szegedi kiállítóházban

  Mucha és Dalí teszik tiszteletüket a szegedi kiállítóházban

  Mucha és Dalí alkotásait láthatjuk idén Szegeden, ha ellátogatunk a tízéves fennállását ünneplő Regionális Összművészeti Központba – írja az MTI.

  Alphonse Mucha plakátjai és grafikái Prágából és a Magyar Képzőművészeti Múzeumból érkeznek március végén Szegedre. Az így összeállt tárlat a szecesszió leghíresebb művészének életművét mutatja majd be. A szecesszióval egyébként kiemelten foglalkozik idén a REÖK, több kiállítás is körüljárja a korstílust.

  Szintén Prágából érkeznek Salvador Dalí művei. Tőle grafikákat, litográfiákat, rézkarcokat és kisplasztikákat láthatunk majd, méghozzá a legjellemzőbb, szürrealista korszakából.

  A tízéves jubileum örömére a kiállítóház egységesen ötszáz forintra csökkentette a jegyek árát. Bármely tárlatra is veszünk jegyet, egy kupont is kapunk hozzá. Ezt a következő látogatáskor kiállításmegtekintésre fordíthatjuk, vagy az ajándékboltban használhatjuk fel. A REÖK elmúlt tíz évéről az alábbi videóból több érdekességet is megtudhatunk:

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!