W Budapest néven nyílik luxushotel a Balettintézetben

  W Budapest néven nyílik luxushotel a Balettintézetben

  Három év múlva, 2020-ban nyílhat meg a hosszú évekkel ezelőtt beharangozott luxushotel a Balettintézetben. Az egykori Dreschler-palotában W Budapest néven nyitja meg szállodáját a Marriott csoporthoz tartozó W Hotels Wordwide - írja a HVG.hu.

  A szállodalánc közleménye szerint teljes felújítás kezdődik, három éven belül 162 szobát és egy elnöki lakosztályt alakítanak ki az épületben. De étterem, bár, spa és fitnesszrészleg is helyet kap majd a hányattatott sorsú épületben. Az ikonikus W betű 2020-ra már mintegy 75 hotel homlokzatán lesz látható, amelyet több butikhotelben a helyiségek megnevezésére és egyben a vendégek szórakoztatásra is használnak: így kapott Wet, vagyis vizes, nedves helyiségnevet az uszoda részleg, Wash címkét a szennyestartó és a mosoda, míg a consierge pultja fölé a bármikor, bármit tudó Whatever Whenever kifejezést írták fel.

  Business Wire
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!