A Lázár utcában nyílik az új Hilton

Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven nyílik egy 214 szobás hotel, amely a Hilton szállodalánc harmadik szállodája lesz Budapesten.

 

Az újonnan épülő hotel legfelső, 9. szintjéről lélegzetelállító kilátás nyílik a Szent István-bazilikára és az operaházra. A szállodában bőséges, látványkonyhás reggelit, a la carte ebédet és vacsorát kínáló étterem, valamint hangulatos bár várja majd a vendégeit - olvasható a közleményben.

Fotó: A Hilton Garden Inn Budapest éttermének látványterve

A Hilton Garden Inn márkára jellemző Pavilion Pantry is helyet kap a hotelben, amely egy olyan nonstop delikátüzlet elnevezése, ahol italokat, harapnivalókat és a legszükségesebb egészségügyi és kozmetikai termékeket lehet beszerezni. A szálloda az üzleti utazókra is épít, a három tárgyalóterem mellett business center várja majd a vendégeket.

A VI. kerületi Lázár utca 11-13. szám alatt nyíló Hilton Garden Inn Budapest City Centre a Hilton harmadik budapesti egységeként csatlakozik a Budai Várnegyedben található Hilton Budapest és a Váci úti Hilton Budapest City szállodákhoz. A 2018-ban nyíló új belvárosi szállodát az Accent Hotel Management üzemelteti majd, amely jelenleg 16 hazai hotel, köztük több ötcsillagos luxushotel és négycsillagos gyógyszálloda üzemeltetésért is felelős.

Az Andrássy út környéke egyébként is kiemelt célpont a szállodaüzemeltetők között, néhány napja jelentették be például, hogy a Balettintézet épületében is egy 162 szobás luxushotel nyílik W Budapest néven 2020-ban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek