Új néven, új étteremmel nyílt meg az eplényi sípálya

De nemcsak új étteremmel, hanem egy új sportbolttal és kölcsönzővel is várják a téli sportok szerelmeseit a csütörtökön megnyílt eplényi síarénában.

Fotó: Bodnár Boglárka /MTI

 Az idei szezonban több újdonsággal is találkozhatnak az Eplénybe látogatók. A létesítmény mostantól Intersport Síaréna Eplény néven működik tovább, és a korábbi vendéglátóhelyek mellett épült egy új étterem, amely száz főnek biztosít fedett ülőhelyet. Új épületbe költözött és megújult a síkölcsönző is, amelynek bővült a kínálata. A régi kölcsönző helyén kialakított sportboltban pedig a síeléshez szükséges kiegészítőket lehet megvásárolni - írta az MTI.

A korábbi években működő négyüléses, a három csákányos felvonó és az oktatólift az idei szezonban is várja a sízőket, de működik a síiskola és közlekednek a síbuszok is. Összesen 44 hóágyú működik Eplényben, amelyekkel óránként összesen 600 köbméter havat lehet gyártani, így néhány hideg nap elegendő a fő sípálya és a tanulópálya behavazásához. Kedvező téli időjárás esetén a síarénában összesen 8 pályán lehet sízni összesen 7,5 kilométer hosszan.

Fotó: Bodnár Boglárka /MTI
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek