Nyit a velencei műjégpálya

  Nyit a velencei műjégpálya

  Nem csak az idén 90 éves budapesti Városligeti Műjégpálya nyitott meg a napokban. A vidéki műjégpályákon is kezdődik a szezon, így a Velencei-tónál is.

  Idén ismét várja a műjégpálya a korcsolyázni vágyókat a Velence Korzón. A tavaly egész szezonban nagyon népszerű jégpálya idén november 25-től várhatóan 2017. február 10-ig várja a vendégeket – írja a Turizmus.com

  Tavaly palánkkal körülvett 15 méter széles, és 30 méter hosszú műjégpályát állítottak fel a Velence Korzón, ahol a nagy sátor lehetővé tette, hogy rossz idő esetén is lehessen korizni. Valószínűleg így lesz idén is.

  Az idei belépőkről még nem találtunk infót, de tavaly a felnőtt jegy 900 forint, a gyerek 600 forint volt, korcsolyát bérelni pedig 500 forintért lehetett, idén is hasonló árakra kell majd számítani.

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!