Tényleg itt a tél: nyit a Városligeti Műjégpálya

  Tényleg itt a tél: nyit a Városligeti Műjégpálya

  Ahogy hűlnek a nappalok, úgy érez egyre nagyobb késztetést, hogy korcsolyát csatoljon? November 16-án 17 órától megteheti, ugyanis kezdődik a szezon az ország egyik legszebb fekvésű jégpályáján, a Városligetben.

  Fotó: Városligeti Műjégpálya

   "Beléptetőrendszerünk jelentős változáson esett át, ezen túl QR-kódos jeggyel lehet belépni a Műjégpálya területére, melyet interneten is meg lehet vásárolni. A korcsolya kölcsönző rendszerét is fejlesztettük, egységesen 1500 forintért lehet korcsolyát kölcsönözni egy délelőtti, vagy délutáni nyitva tartás idejére, és 600 pár új korcsolyát is vásároltunk. A szombati nyitva tartásunk egy órával hosszabb lett, 16-21 óráig vagyunk nyitva" – olvasható a műjégpálya honlapján.

  A felnőtt jegy hétköznap 1500 forintba, hétvégén 2000 forintba kerül az idei szezonban. A diák- és nyugdíjas jegy hétköznap 1000 forint, hétvégén 1500 forint. 6 éves kor alatt pedig ingyenes.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!