Biosör és biokenyér is lesz a Mitiszol Fesztiválon

40 pincészet borai mellett söröket, pálinkákat, szörpöket és kávét is lehet kóstolni a Mitiszol Fesztiválon november 12-én, a Millenárison. Csak olyan termékek lesznek, amelyek alapanyagai vegyszermentes gazdálkodásból származnak.

Az vagy, amit megiszol - továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál- olvasható az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica közleményében. A rendezvényen kizárólag tiszta forrásból, vegyszermentes gazdálkodásból származó alapanyagokból készülő, szintetikus adalékok nélküli termékeket ismerhetnek meg a fogyasztók.

Fotó: Mitiszol Fesztivál

A borválasztékon túl (30 kárpát-medencei és 10 külföldi pincészet több mint 120 bora) a résztvevők söröket, pálinkákat, gyümölcsleveleket, szörpöket, gyógyteákat és kávét is kóstolhatnak. A közös nevező a tiszta forrásból, vegyszermentes gazdálkodásból származó alapanyag, valamint a szintetikus adalékok nélkül, minimális beavatkozással készült termékek.

Az italok mellett igazi ennivalók is lesznek, idén is közös tapas tálakat kínál a Pipacs Biopékség, az Élő Bolygó Farm és a Zsámboki Biokert, a meleg ételekről pedig ezúttal a zöld ebédjéről és cateringjéről ismert Házikó, valamint a zebegényi Natura Hill ökohotel és étterem gondoskodik majd.

A sétáló kóstolón túl, mindenki számára nyitott előadásokat tartanak többek között a kenyérsütésről, a kávékészítésről és a sörfőzésről is.

Jegyárak: október 12-ig 6.900Ft, november 10-ig 8.900Ft, a helyszínen 9.900Ft - amely tartalmazza az összes bor és egyéb italok kóstolását, fogyasztását.

További információt itt talál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek