Kapolcs Tokajba költözik: hatalmas buli lesz a Kerekdomb Fesztivál

Színházi előadások, koncertek, gyerekprogramok és természetesen a tájegység különleges borai várják, ha szeptember 23-25. között a tállyai Kerekdomb Fesztivál és Bormustra vendége lesz.

A Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán. Ami Nyugat-Magyarországnak a Művészetek Völgye, az kíván lenni a kelet-magyarországi régió számára a Kerekdomb Fesztivál - olvasható az esemény Facebook-oldalán.

http://www.tokaj-turizmus.hu/

 A tállyai Kerekdomb Fesztivál a település egyik jól termő dűlőjéről kapta a nevét. A Művészetek Völgye csapatának társszervezésében zajló három napos összművészeti fesztiválon kreatív kirándulások, pincetúrák, borkóstolók, gasztrokalandok és kulturális programok várják a látogatókat. Leköltözik a városi sétákat szervező Hosszúlépés csapata, hogy a főváros után Tállya ezernyi arcát, történetét és titkait tárja fel.

Varró Dani költő irodalmi előadást és interaktív gyerekfoglalkozással tart, a Momentán Társulat és a Nézőművészeti Kft. külön előadással készül. Fellép a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint Duó, a Virtuózok, Fassang László, a Budapest Bár és a Kiscsillag.

A gyerekek legnagyobb örömére lesz Ringató, kézműves foglalkozás és vásár, Kaláka, Szalóki Ági és Rutkai Bori koncert. Reggelente jógával is lehet kezdeni a napot, ezenkívül futóversenyeket is rendeznek a szervezők.

További információt itt talál!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek