A világ legnagyobb sörfesztiválját a Felvonulási téren kell keresni!

  Vagy még pontosabban az Ötvenhatosok terén, ahol negyedik alkalommal rendezik meg Budapesten az Oktoberfestet.

  Az európai emberek jó részének és minden német lakosnak az Oktoberfest az egyik legnagyobb őszi sörünnep. A több mint 200 éves ünnep összehozza az európai sörkedvelőket, és ezzel létrejön a világ legnagyobb sörfesztiválja. A rendezvényt más országokban is megrendezik: München, Párizs, New York és Sydney után 2016-ban az Oktoberfest negyedik alkalommal érkezik Budapestre - írja a Turizmus Online.

  Fotó: oktoberfestbudapest.hu

   

  A szervezők szeptember 29. és október 2. között várják a sörök és finom ételek szerelmeseit az Ötvenhatosok terén (régi nevén Felvonulási téren). A téren óriás fűtött sörsátorral, Paulaner Oktoberfest München sörsátorral, több színpaddal, utcabállal, hangulatidéző sramli zenéivel, hivatalos Paulaner Oktoberfest Shoppal és óriás kalandparkkal is találkozhatnak az érdeklődők.

  Hazánk kézműves sörfőzdéi és nemzetközi sörmanufaktúrái mellett megtalálható lesz a rendezvényen a Budapest Utca, fővárosunk kedvelt szórakozóhelyeivel, pubjaival és street food éttermeivel. A Világkonyhában a látogatók a nemzetközi ételek mellett megkóstolhatják az egzotikus országok söreit és sörből készült ételeit is.

  Az Oktoberfest Budapesten több mint ötven fellépővel szórakoztatja majd a közönséget. A kínálatban olyan előadók szerepelnek, mint Mr. President, Beatrice, Kasza Tibi, Radics Gigi, Tóth Gabi, Caramel vagy Charlie. Mellettük számos retro előadó és sramli zenekar gondoskodik majd a jó hangulatról. A programokról és a jegyárakról bővebben az esemény oldalán olvashat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!