Interaktív erdei családi nap a Szabadság tér közepén

Állatbemutatók, erdei akadálypálya, népi játszótér, gyerekkoncertek és még számos program várja azokat, akik szeptember 9-10-én kilátogatnak Budapesten a Szabadság térre, a 22 állami erdőgazdaság ingyenes családi napjára.

Az eseményen erdész szakemberek 11 sátorban interaktív foglalkozásokon mutatják be az erdő különleges világát. A látogatók megismerhetik a fenntartható erdőgazdálkodást, a bakancsos, a kerékpáros, a vízi és a lovas turizmust kiszolgáló erdészeti közjóléti létesítményeket, turisztikai központokat, kirándulási lehetőségeket, az erdei vasutak és erdészeti erdei iskolák mindennapjait, az egész erdei életközösséget védelmező erdész munkáját, az erdők tápláló kincseit, valamint a munkát adó állami erdőgazdaságok értékteremtő szerepét - olvasható a Pilisi Parkerőd közleményében.

A rendezvény ideje alatt ingyenes kerékpáros erdei akadálypálya, ugrálóvár, népi játszótér, erdei étel és italkóstoló várja az érdeklődőket. Fellép majd többek között a Kaláka együttes, a Kiskalász zenekar, a Kaposvári Roxínház, Berecz András mesemondó és Orosz Zoltán harmonikaművész, de mindkét nap alatt a Budakeszi Vadaspark állatbemutatói is színesítik a programot. A szeptember 9-10-i budapesti Szabadság térre tervezett ERDŐVARÁZS című kétnapos családi rendezvény minden programja ingyenes.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek