Tanksörökkel és rengeteg sörcsappal vár a DreherFeszt

  Ötféle, csak a fesztiválon elérhető sörspecialitással, háromszor több sörcsappal és erősödő zenei felhozatal várja a sörrajongókat a DreherFeszt augusztus 26-27-én, a Jászberényi úton.

  A sörfesztiválon megkóstolhatja majd a kifejezetten ínyenceknek fejlesztett Dreher Legendet, amely egy testes, füstös-kesernyés-karamellás ízvilágú félbarna sör, és az enyhén gyümölcsös, kellemes aromájú Dreher Reddel, amely vöröses-barna színéről kapta nevét, írja a turizmus.com.

  Fotó: Dreher Sörgyárak Zrt.

  A különleges ízhatások kedvelők szeretni fogják a Dreher Floralt, melyben a bodzavirág édeskés és a komló kesernyés zamatai párosulnak. Nem utolsósorban pedig nagy sikerre számít a hidegkomlós eljárással, Colombus komló hozzáadásával készülő Dreher Amerikai Komlós, amely a sörgyár új termékeként a polcokra is kikerül, viszont csak a DreherFeszten kóstolható meg pasztörizálás nélküli, tanksör változatban.

  A Calypso komlóval készülő Dreher Hidegkomlós Tanksör és a klasszikus Dreher Tanksör is megtalálható majd a kínálatban – ezzel a DreherFeszt lesz az egyetlen olyan sörfesztivál, ahol a legfrissebb, közvetlenül a szűrés utáni, eredeti ízű nedűk ilyen széles felhozatalával találkozhatnak az érdeklődők.

  Erősödik a fesztivál zenei palettája is, hiszen már két színpadon, valamint a hordókból és raklapokból felépített Rocklap kocsmában is zajlanak majd a koncertek és partik. Míg a kisszínpadon többek között olyan Dj-k és fellépők váltják egymás, mint például a RIOT!, DJ Izil, a Mindigmás, a Basket Case vagy a Loving Arms, addig a nagyszínpad ott lesz többek között a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, ®agar, az Ivan & The Parazol, az Akkezdet Phiai, a The Biebers és a Margaret Island.

  A DreherFesztre (Jászberényi út 7-11). ingyenes buszjáratok közlekednek az esemény alatt az Örs vezér terétől.

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!