Sárkányhajósoktól dübörög a Tisza-part hétvégénSárkányhajósoktól dübörög a Tisza-part hétvégén

Legalábbis a Tisza Tokaj alatti része egészen biztosan a dobverésektől lesz majd hangos ezen a hétvégén a Sárkányhajó Fieszta miatt.

 

Fotó: Zenit Vízibázis

 Június utolsó hétvégéjén újra sárkányhajók lepik el a Tiszát. A Zenit Vízibázis ugyanis már negyedik alkalommal rendezi meg versenyét, ami az évek alatt igazi csapatépítő eseménnyé vált a munkahelyi közösségek és a baráti társaságok számára.

A június 24-i pénteki nap még a versenyre jelentkező csapatok gyakorlásáról szól majd, de a másnap nagyobbik része már az összecsapásé. Június 25-én reggel 8.30-tól tartják a csapatregisztrációt, ezt követően felváltva lehet még próbatávokat róni a négy hajóval a Tisza Tutajos Beach és a híd közötti szakaszán.

A versenyfutamokat déltől tartják a kijelölt pályán, ami a Tisza-Bodrog torkolattól 300 méteren át tart felfelé a Tiszán. Az eredmény hirdetés és a díjkiosztó a vízi bázison lesz este hat órától. Sötétedés után kollektív fáklyás felvonulást tartanak a Bodrogon és a Tiszán, az estét pedig sárkányhajós bulival zárják a Tutajosban, ahova a versenyzőknek ezúttal ingyenes a belépés. Bővebben a programról az esemény Facebook-oldalán.

Ez pedig már az esti programFotó: Zenit Vízibázis
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek