Mobilon is megvehetjük a balatoni strandbelépőt

Idén már a legtöbb balatoni strandon elfogadják belépéskor a mobiltelefonon vásárolt jegy felmutatását.

Az ingyenesen letölthető, szolgáltató független Simple alkalmazással bárhonnan, bármikor megvásárolhatjuk a strandjegyet, így belépéskor a pénztárnál sem kell sorban állni, elég csak az okostelefonunkat felmutatni.

Az alkalmazásban vásárolt jegyeket jelenleg 11 fizetős balatoni strandon, a Velencei-tónál, a Budapest környéki Rukkel-tó Víziparkban, illetve a soproni és szombathelyi tófürdőben is elfogadják. De segítségével például a Szigligeti várba és ottani kulturális programokra is megválthatjuk a belépőjegyünket.

Fotó: Arterego

 Az applikációval ugyanis több száz mozi-, színház- és koncertterembe, valamint több ezer kulturális- és sporteseményre vásárolhatunk online belépőt akár last minute áron. Belépéskor ezeket is elég a telefonon felmutatni. De az alkalmazással beszerezhetjük az autópálya-matricát és rendezhetjük a közterületi parkolásunk díját is. Mindemellett több mint 300 étteremből rendelhetünk házhoz ételt, fizethetünk italautomatáknál készpénz nélkül, beleshetünk a legjobb buli-helyszínek programjába, eltárolhatjuk a hűségkártyáinkat és hívhatunk taxit Budapesten. Az elfogadóhelyek teljes listája itt található.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek