Luxushotel lesz a Duna-parti pártszékházból

  Luxushotel lesz a Duna-parti pártszékházból

  Eltűnik egy szellemház a Duna-partról: az egykori kisgazda székházból hotel lesz - írja a Napi.hu. A lap úgy tudja, hogy a 90 szobás szállodának még nincs neve, és a lehetséges üzemeltetőkkel is folynak a tárgyalások. De az ismert médiavállalkozó, Rákosi Tamás a lapnak elmondta, hogy a bontási munkákkal már végeztek, napokon belül elkezdődik az építkezés. A páratlan panorámájú épületben étterem is lesz.

  Korábban szó volt arról, hogy egy, a Gellért-hegyre vezető libegő miatt az egész épületet le kell bontani - adta hírül két éve az Urbanista blog -, de ez a Duna-part egységének megbontásával járt volna, így végül ez a vízió nem vált valósággá. Ma a helyszínen folyó munkálatok arra utalnak, hogy az épületet a Molnár utcáig megnövelik, ehhez már elbontották az útban álló, belső toldalék épületeket. A beruházási költségek meghaladják a négy milliárd forintot.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!