Ingyen hajózhatunk a Dunán április közepén

  Pontosabban április 17-én, amikor a Folyami Hajósok napján a hajós társaságok több mint 2000 ember számára nyitják meg ingyen fedélzetüket. A dunai hajózást a hajók látványos felvonulásával ünneplik majd a Duna budapesti belvárosi szakaszán.

    

  Fotó: Kiss Gergely

   

  Április 17-én hajós felvonulással egybekötött szezonnyitó napot szervez a dunai hajósokat összefogó Magyar Hajózási Országos Szövetség. Ez lesz a Nagy Tavaszi Kirajzás, amikor az összes budapesti menetrend szerinti, rendezvény- és programhajós cég néhány hajójával másfél órás felvonulást tart a budapesti belvárosi Duna-szakaszon.

  A Folyami Hajósok napján a hajós társaságok több mint 2000 ember számára nyitják meg fedélzetüket. A hajójáratok a fővárosi partszakasz kikötőiből indulnak, és 10-től 12 óráig ingyen szállítják az utasokat. Az ünnepi hajójáratokon a beszálláskor 100 Ft-tal segítheti a Ments Élelet Alapítvány Váltsd valóra egy beteg gyerek álmát programját. A hajójáratokra itt érdemes regisztrálni.

   

  Fotó: Kiss Gergely
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!