Szexi vitorlás videó készült a Balatonról

Egy katamarán 20 méteres árboccal, egy meztelenre vetkőző wakeboardos lány és vitorlázás a Balaton zöld vizén. Ez a legújabb, mozivászon minőségű videó a freestyle balatoni életérzésről.

Fotó: Freestyle, Sailing!

Balaton, egy ultra könnyű katamarán, az első hazai gyártású RIB (motorcsónak), egy magyar bajnok wakeboardos lány, elképesztő őszi fények, némi szél és vagányság. Többek között ezekből született meg az a kisfilm, amelynek ötletét egy, a hazai vitorlázás és hajógyártás élvonalába tartozó maroknyi kis csapat adta. A cél az volt, hogy egy olyan filmet készítsenek, ami egyszerre közvetít egy életérzést, mutatja meg a Balatont és a balatoni extrém vitorlázás szépségét.

A közlemény szerint a videó egyik különlegességet az a komolyabb méretűnek számító katamarán adja, amely a szél erejével húzza a wakeboardos lányt. Ha van is hasonló videó a neten, azok is inkább tengeren készültek, leginkább férfiak boardoznak és akciókamerás video minőségben találhatjuk meg a felvételeket.

Az ötletgazdák a forgatókönyv elkészítéséhez hamar partnerre találtak Kollmann András rendező operatőrben, akinek a nevét fémjelzi többek között a Litkey Farkasról készült A vitorlázó című mozi is. Ezzel olyan képi és technikai eszköztár került az elképzelés mellé, melyből mozivászon minőségben születhetett meg ez a freestyle balatoni életérzésről szóló film. A film zenéjét Moldvai Márk, a NEO egykori tagja, a Kontroll című film zeneszerzője jegyzi.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek