Drágább lesz a Halászbástya

  Március 16. után többet kell majd fizetnünk a Halászbástya felső kilátószintjére érvényes belépő jegyekért.

  2016-ban emeli az árakat a Budavári Önkormányzat: a teljes árú jegy 800 forintba kerül, tavaly 700 forint volt. A 14 év alatti gyerekek, a diákigazolvánnyal rendelkező tanulók, hazánk és EU-országok nyugdíjasai 50, míg a Budapest Kártyával rendelkezők 10 százalékos engedményt kapnak - írja a Turizmus.com. 

  A Budai Várnegyed részeként 1987 óta a Halászbástya is egyike Budapest világörökségi helyszíneinek. Nézegessen képeket a Halászbástyáról!
  Galéria: Halászbástya
  Fotó: eddie dean / Indafotó

  Ingyenes a belépés a 6 éven aluli gyerekeknek, a hadigondozottaknak, a mozgássérülteknek és a rokkantnyugdíjasoknak, valamint az I. Kerület Kártyát felmutatóknak. A turisztikai főszezonban reggel 9 előtt és 20 óra után nincs belépődíj, de nem kell fizetni a belépésért március 16-ig és október közepe után sem.

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!