Nosztalgiázó gamereknek és bringásoknak nyílik hotel Budapesten

  Új szállodamárkát vezet be a magyar piacra az Orbis Hotel Group és egyből kettőt meg is nyit Budapesten. Az egyik a régi számítógépes játékok rajongóit, a másik a bringásokat célozza meg tematikus kialakítású szobáival.

  Fotó: ibis Styles Budapest Center

   Az ibis Styles márkát két meglévő szálloda felújításával és átalakításával vezetik be Budapesten. Így áprilistól a Mercure Budapest Metropol 130 szobája már ibis Styles Budapest Centerként, a hasonló szobaszámú Mercure Budapest Duna pedig ibis Styles Budapest City néven fogadja vendégeit.

  Fotó: ibis Styles Budapest Center

   A közlemény szerint mindkét ibis Styles szálloda saját személyiséggel és designnal rendelkezik, és mindkettőt az ún. lifestyle-innovációk köré építették. Az egyik hotelben, az ibis Styles Budapest Centerben ugyanis a vendégek a játékok történelmét és a korai számítógépes játékok hangulatát street art és kortárs művészeti installációk környezetében fedezhetik fel. a másik hotel, az ibis Styles Budapest City pedig városi kerékpáros körutakat ajánl új, kényelmes közösségi terekkel és stílusos kerékpár-témájú szobákkal.

  Fotó: ibis Styles Budapest City

   Az ibis Styles lifestyle-szállodák rendszerint a városok szívében vagy más kiemelt központokban találhatók. Minden szállodának egyedi személyiséget adtak, ami a márkára jellemző színes, világos és energikus szellemiséget igyekszik tükrözni. A márkának 283 szállodája van 25 országban.

  Fotó: ibis Styles Budapest City

   Az Orbis Hotel Group egy évvel ezelőtt vette át az AccorHotels valamennyi márkájának üzemeltetését Közép- és Kelet-Európában, így a legnagyobb szállodavállalattá vált a régióban. Több mint 100 szállodájából 17 Magyarországon található Sofitel, MGallery, Novotel, Mercure és ibis márkanevek alatt, áprilistól pedig a fenti két új hotellel gazdagodik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!