Képeslap falat épít Mickolc

Miskolcra készül? Csúsztasson be egy képeslapot saját lakhelyéről a hátizsákjába, és legyen részese Magyarország legnagyobb élménygyűjtő programjának! - Így csalogatja a turistákat idén Miskolc.

A miskolci turisztikai szervezet idén arra buzdítja a Miskolcra látogatókat, hogy mindenki a saját településéről magával vitt képeslapján mutassa be azt. Ezeket aztán bármely Tourinform irodában vagy Infoponton leadhatja, amiért ajándékba kap egy általa választott miskolci képeslapot, hogy az ott szerzett élményét is meg tudja osztani az ismerőseivel.

 

Fotó: Miskolci TDM

A turisztikai szervezet most hétvégén, a Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang ideje alatt kezdi el gyűjteni az egyéni élményekkel teli képeslapokat. A tervek szerint az ezekből összeálló különleges képeslapfalat júniusban állítják fel, de a képeslapokat egész évben gyűjtik. A cél az, hogy az év során minél többen megosszák másokkal, hogy mi volt a legkedvesebb programjuk, éttermük, szállásuk Miskolcon, vagyis mi tetszett nekik a legjobban.

A képeslapfal év végére településeket és élményeket köt majd össze. A vendégek a hozott képeslapon bemutathatják a saját lakhelyüket, az ajándékba kapott képeslapon pedig a Miskolcon szerzett élményeket.

Magyarország legnagyobb "offline turisztikai social média csatornája" születhet meg Miskolcon, amely az online társaikkal ellentétben évtizedekre megőrzi majd a miskolci élményeket - olvasható a közleményben. Az akcióról bővebben itt olvashat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek