Ezeket választották a legjobb hazai hoteleknek

  A pályázók között a zsűri külön értékelt 3, 4 és 5 csillagos kategóriákban. A Kempinski lett a legjobb ötcsillagos, az Ózon és a Budapest Airport Hotel a legjobb négycsillagos szálloda címet kapta, a három csillagosok között pedig a Casatit választották az Év Szállodájának.

  Fotó: Kempinski Hotel Corvinus Budapest

  A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége – a Magyar Turizmus Zrt. szakmai támogatásával – 2015-ben immár harmadszor írta ki az Év Szállodája pályázatot. A díjakat január 22-én díjátadó gála keretében adták át a Budapest Hilton Szállodában.

  Összesen 21 pályázatot értékelt a zsűri 3, 4 és 5 csillagos kategóriákban. A pontozásnál a zsűri értékelte a magas üzemelési színvonalat, a piaci részesedést és növekedést, a vendégek elégedettségét, a minőséget, a személyzet oktatását és elégedettségét, és a hotel társadalmi felelősségvállalását is.

  Év Szállodája 2015 díjat nyertek:
  5*-os kategóriában: Kempinski Hotel Corvinus Budapest
  4*-os kategóriában: a vecsési Budapest Airport Hotel STÁCIÓ Wellness és Konferencia, és a Mátraházán található Residence Ózon Conference és Wellness Hotel
  3*-os kategória győztese: Casati Budapest Hotel
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!