Már Bükfürdőnek is van családbarát hotele

  Január huszadikán a bükfürdői Hotel Piroska is beállt a minősített családbarát szálláshelyek sorába, ekkor vehette át ugyanis a KidsOasis négy szélforgós minősítését.

    

  Galéria: Már Bükfürdőnek is van családbarát hoteleFotó: Www.luxfoto.hu / Hotel Piroska

  A KidsOasis által minősített szálláshelyek lényege, hogy a családbarát kialakítás – a játszóterek, a gyerekekre szabott szolgáltatások, illetve nagyobb szálláshelyeken tapasztalt animátorok és a speciális ellátás – garantálja azt a légkört a nyaralás ideje alatt, amelyben a szülők és gyerekek is jól érzik magukat.

  Az elmúlt időben a négycsillagos Piroska hotelben is több fejlesztés történt. Az étteremben játszósarkot hoztak létre a legkisebbeknek, baba és gyerekbarát eszközökkel szerelték fel a szállodát, családi játszószobát rendeztek be, és kültéri játszóteret építettek. A kamaszokat X-box és PlayStation játékkonzolokkal várják, miközben külön felnőtt és gyermek wellness részleget alakítottak ki.

   

  Galéria: Már Bükfürdőnek is van családbarát hoteleFotó: Hotel Piroska
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!