Nyári városnéző séták indulnak Debrecenben

A séta során helyi idegenvezetők kalauzolják körbe az érdeklődőket a debreceni belvárosban, akik többek között a város szimbólumáról, a Református Nagytemplom történetéről is mesélnek. A séták július 9-én indulnak hetente két alkalommal.

A program minden héten kedden és szombaton 10 órától indul a Tourinform iroda elől. A séta érinti a főbb belvárosi nevezetességeket, így a Nagytemplom mellett többek között a Református Kollégiumot, a Déri Múzeumot, a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központot, a Régi Városházát, a Csokonai Színházat és a Szent Anna Székesegyházat.

 

Fotó: Debrecen Tourinform

A részvételi díj fejenként 1500 forint, amely már tartalmazza a kedvezményes belépőt a Református Nagytemplomba. Ugyanakkor hat éves kor alatt és 70 év felett a részvétel ingyenes. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. A várost bemutató séták magyar nyelven indulnak, de idegen nyelvű, illetve más időpontban igényelt hagyományos, alternatív vagy tematikus városnéző programokról a Tourinform irodában kell érdeklődni.

A sétákkal kapcsolatban további részletek a Tourinform irodában kérhetők személyesen a Piac u. 20. szám alatt (Régi Városháza árkádjai), telefonon az 52/412-250-es számon vagy e-mailben a debrecen@tourinform.hu e-mail címen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek