Már QR kóddal is működik a miskolci turisztikai kártya

Már nem kell plasztik kártyát venni az ingyenes szolgáltatásokhoz és kedvezményekhez. Elég, ha telefonon, tableten megmutatjuk az online vásárlás során kapott Miskolc Pass Smart QR kódot.

Egyre többen és egyre tudatosabban választják pihenésükhöz Miskolcot, ahol a fürdőzési lehetőségek mellett a Bükk által nyújtott festői környezet és a nagyvárosi hangulat és a kulturális kínálat is vonzerő. Számukra a magas szintű szolgáltatási színvonal és a folyamatosan meg újuló turisztikai kínálat mellett, kiemelten fontos a környezet rendezettsége és a Bükk tiszta levegője is. Ezek fenntarthatósága azonban a helyi lakosság, a vendéglátók és a vendégek közös felelőssége. A miskolci TDM éppen ezért tartja fontosnak a környezetbarát termékek fejlesztését és a vendégek tudatos szemléletformálását is. A Miskolc Pass Turisztikai Kártya legújabb fejlesztése, az online is megvásárolható virtuális kártya is ezt a célt szolgálja - olvasható a Miskolci TDM közleményében.

Miskolci TDM

 A Miskolc Pass Turisztikai Kártya elve, hogy a lehető legkevesebb káros anyagot használjanak fel az előállításához és működtetéséhez. Ezért a vendégeknek már nem szükséges plasztik kártyát megvásárolni ahhoz, hogy az ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket igénybe vegyék. Elég, ha a telefonjukon, tabletjükön megmutatják az online vásárlás során kapott Smart QR kódot.

A fejlesztés célja nemcsak annyi, hogy bárhol, bármikor megvásárolható vagy akár azonnal is aktiválható legyen a kártya, hanem, hogy minél kevesebb műanyag kártyára legyen szükség. A Miskolc Pass-sal ráadásul ingyenesen használhatják a vendégek a közösségi közlekedést is, amivel a cél, hogy a vendégek a szállodában hagyják autójukat és kényelmesen, jegyvásárlás, sorban állás nélkül használhassák a közösségi közlekedést Miskolcon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek