Már épül a karácsonyi vásár a Vörösmarty téren

Már épül a karácsonyi vásár a Vörösmarty téren

A BFTK Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vására az európai trendekhez hasonlóan és a turisztikai igényeket kielégítve idén korábban nyit a Vörösmarty téren, mint a megelőző években - olvasható a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ közleményében.

Fotó: BFTK

A vásár területére a fenyőfa már megérkezett, a színpad és az adventi ínyencségek standjainak alapja is áll, a fákra felkerültek az ünnepi lampionok, napról napra építik – az Európa 10 legjobbja között évek óta számon tartott – Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásárt. A Téli Fesztivál keretei között Budapest Belvárosában idén is három adventi rendezvény teszi ünnepélyessé a várakozás időszakát. A Vörösmarty téren a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár, a Városháza parkban az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár, a Szent István téren pedig az Adventi Ünnep a Bazilikánál elnevezésű rendezvénysorozat várja a karácsonyi készülődőket.

A Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár kézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorral és gyerekfoglalkozásokkal várja a látogatókat 2015. november 13. és 2016. január 6. között a Vörösmarty téren.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek