Fényfestést kapott a világ egyik legnagyobb terepasztala

  Fényfestést kapott a világ egyik legnagyobb terepasztala

  A Miniversum, a világ egyik legnagyobb terepasztala október 23-án életének eddigi legnagyobb fejlesztésével debütál. A száz, örök mozgásban lévő vasutat számláló kiállítás immáron közúti közlekedéssel is bővül. A tizenhat járműből álló flotta összes tagját a látogatók irányíthatják, interaktív nyomógombok segítségével - olvasható a közleményben.

  Fotó: Miniversum.hu

   Az egyébként hatalmas, gyönyörűen kidolgozott és részletgazdag, folyamatos mozgásban lévő terepasztalon Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg. A hétvégén azt a fejlesztést is bemutatják, amely már a kiállítás fényfestését is rejti, így aztán az egész attrakció még inkább élményközpontúvá válik. Életre kel az osztrák asztal egy része, a zenére táncoló fények még mozgalmasabbá teszik a minivilágot.

  Fotó: Miniversum.hu

   A hétvégén a Miniversumba látogatók pedig meg is csodálhatják a kiállítás egyik legnépszerűbb eseményét: az éjszaka a Miniversumban látványosságot is. Délután öt órától a központi fények lekapcsolásával leszáll az éj a terepasztalra - az épületek világítása, a járművekben pislákoló fények, vagy az utcai lámpák fényei könnyen elbűvölhetik a közönséget.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!