Közel 200 szobás szálloda nyílik a Vásárcsarnok mellett

  A Fővám téri Központi Vásárcsarnok közelében, a Csarnok téren nyitja meg 184 szobás és 751 ágyas budapesti szállodáját a Meininger Hotels a tervek szerint 2018 tavaszán. Az új építésű hotelt a szállodalánc egy 20 évre szóló bérleti szerződés keretében működteti.

    

  Meininger hotel Amszterdamban
  Galéria: Közel 200 szobás szálloda nyílik a Vásárcsarnok mellett
  Fotó: www.meininger-hotels.com

  A belvárosi elhelyezkedésnek köszönhetően bárok, éttermek, vásárlási és szórakozási lehetőségek széles választéka várja majd a hotel vendégeit, a Központi Vásárcsarnok, Budapest legnagyobb és legrégebbi fedett piaca pedig közvetlenül a hotel szomszédságában fekszik. A tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető hotel tökéletes kiindulási pontot kínál Budapest feltérképezéséhez - olvasható a közleményben.

   

  Galéria: Közel 200 szobás szálloda nyílik a Vásárcsarnok mellettFotó: www.meininger-hotels.com

  A Meininger beruházási partnere a Bedori Investment Kft., amely az egyik legjelentősebb magyarországi építőipari cég leányvállalata. A megállapodás létrejöttében a Meininger és a Bedori Investment Kft. mellett nemzetközi tanácsadó cégek budapesti irodái is közreműködtek: a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. és a CMS Cameron McKenna a bérbeadó, a Dentons pedig a Meininger Hotels tanácsadóiként járultak hozzá a megállapodáshoz.

  A tervek szerint az építkezés idén év végén kezdődik el. Az újonnan épített hotel 6600 négyzetméterén 751 ágy található majd, 184 jól felszerelt szobában, hét emeleten, televízióval, wifivel és fürdőszobával felszerelve. A hotelben a klasszikus kétágyas szobák mellett privát többágyas szobák és többágyas hálótermek is szerepelnek.

   

  A szállodalánc jellegzetessége a vendégkonyha
  Galéria: Közel 200 szobás szálloda nyílik a Vásárcsarnok mellett
  Fotó: www.meininger-hotels.com

  A földszint és a félemelet közös helyiségeiben a lobby-n, társalgón, reggelizőn és a báron kívül a hotelekben kivételesnek számító, de a Meininger esetében olyan jellemző szolgáltatások is helyet kapnak majd, mint a vendégkonyha és a játékzóna. A jól felszerelt konyhában a vendégek a nap bármely időszakában elkészíthetik a saját ételeiket, továbbá mosógép és szárító is a rendelkezésükre áll.

   

  A játékzóna
  Galéria: Közel 200 szobás szálloda nyílik a Vásárcsarnok mellett
  Fotó: www.meininger-hotels.com

  A fotók az amszterdami hotelben készültek, ahol 38 eurótól kezdődően lehet kétágyas szobát találni egy éjszakára a hotelben.

  Meininger Hotels
  A Meininger a brit Holidaybreak Ltd. leányvállalata, amely egy európai oktatási és szabadidős utaztató csoport, jelenleg 16 hotelt működtet 10 európai városban. Tervei között szerepel, hogy minden kulcsfontosságú európai városban piacra lépjen a következő 4 évben. Egyedülálló, hibrid koncepciójának alapja a hotelekre jellemző szolgáltatások és kényelem vegyítése a hostelek olyan erősségeivel, mint például a kiváló elhelyezkedés, a minőségi felszerelés, a rugalmas szobakínálat és a megfizethető árak.
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!