A Tisza-part közelében nyílt butikhotel Szegeden

A Tisza-part közelében nyílt butikhotel Szegeden

Egész pontosan július óta fogad vendégeket Szegeden, a belvárostól csupán rövid sétára található négycsillagos Hotel Auris Szeged. A modern butikhotel 27 szobával a dél-alföldi város legújabb szálláshelye - írja a Turizmus.com.

 

Galéria: Butikhotel nyílt SzegedenFotó: Auris Hotel Szeged

A letisztult designnal berendezett Auris Hotel Szeged pár lépésre található a Tisza-parttól és a Dóm tértől, a Boldogasszony sugárúton. A modern hangulatú hotel 27 szobája között mindenki megtalálja a számára legideálisabbat, Standard és Superior szoba, illetve Családi apartman és Deluxe apartman is választható - olvasható a hotel weboldalán.

 

Galéria: Butikhotel nyílt SzegedenFotó: Auris Hotel Szeged

Az épületben bár jellegű kávézó is helyet kapott, a Boutique Caféban különleges kávékkal, teákkal és koktélokkal várják a vendégeket, nemcsak a hotelből, hanem az utcáról is. A szállodában konferenciatermet is kialakítottak, illetve étterem, finn szauna, masszázs, valamint szabadtéri, feszített víztükrű medence teszi teljessé a szolgáltatások körét. A szálloda egy szegedi magánbefektető tulajdona.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek