Afrikai kalandtúra Budapesten

A "Titokzatos szavanna - Gyere el a bűvös talizmánodért!" nevű kiállítás és óriás társasjáték 2015. szeptember 19-től látogatható a Vajdahunyadvárban, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. Az interaktív kiállításon a látogatók egy afrikai kalandtúrába csöppennek, ahol tudásukat és szemfülességüket próbára téve szerezhetik meg a talizmánjukat.

A 700 négyzetméteren elterülő, látványos kiállítás és óriásjáték igazi családi program, mely rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a látogatókat.

A Mezőgazdasági Múzeumban nyíló, új őszi interaktív kiállítás a páratlan élővilágú afrikai füves pusztára kalauzolja el a kalandvágyó látogatókat, akik az afrikai nagyvadak különös szokásai mellett ritkán látott, rejtőzködő élőlényeket, bámulatra méltó jelenségeket, meglepő természeti összefüggéseket is megismerhetnek. A felfedezőkre nem mindennapi feladat vár, a játék során a szavanna számtalan rejtélyes lakója is útjukba kerül.

Fotó: F ExhibitionForrás: Travelo

A kiállítás és óriás társasjáték során az is kiderül, vajon a résztvevők elég ügyesek, eszesek és talpraesettek-e ahhoz, hogy megállják helyüket a váratlan fordulatokkal teli kalandtúrán: felismerik-e a vadállatok hangját és nyomát, meglelik-e a vizet és az élelmet a kietlennek tűnő pusztaságon, és el tudják-e kerülni a rájuk leselkedő veszélyeket.

A képzeletbeli utazáson, a szavanna úttalan útjait járva a látogatók izgalmas rejtvények és fejtörő feladatok segítségével, apró darabonként rakhatják össze a szerencsehozó talizmánt, hogy a kaland végén ennek fejében kiérdemelhessék a felfedezőknek járó jutalmat. A feladványok megfejtéséhez a résztvevőknek minden tudásukat latba kell vetniük: szükségük lesz logikára, jó memóriára, éles szemre és némi furfangra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek