A vakrandik és a sörmámor hétvégéje jön

Az ablakon kinézve esze ágában sincs mást tervezni a hétvégére, mint hogy beburkolózik otthon egy jó meleg pokrócba, és sajnálja magát? Mielőtt még teljes letargiába zuhanna a hűvös, esős idő miatt, fussa át a programajánlónkat, hátha megjön a kedve egy kis csavargáshoz! Három tuti tipp haspókoknak, táncoslábúaknak és szingliknek.

Ne hagyja, hogy a rossz idő végleg elvegye a kedvét a hétvégi programoktól! Attól még, hogy vége a nyárnak, rengeteg szuper program várja a városban, amivel feldobhatja a szürke napokat. Garantáljuk, hogy nem fogja megbánni, ha ellátogat az alábbi programok valamelyikére!

Főzdefeszt + Street Food Market

Ha úgy érzi, csak akkor tudná elviselni a kinti, hűvös időt, ha csalhatna egy kis alkohollal, akkor sem a Budavári Borfesztivál az egyetlen lehetőség a kimozdulásra. A kézműves sörrajongók kedvenc programja, a Főzdefeszt is ezen a hétvégén lesz péntektől vasárnapig, ráadásul most is Street Food Markettal kombinálva.

Főzdefeszti hangulatFotó: Főzdefeszt

 A jobbnál jobb sörök mellé tehát isteni kaják is társulnak, szóval az ízorgia garantált. 59 sörfőzde és 26 street food bódé gondoskodik a hasunkról, minden felesleges flanc nélkül, a fesztiválra pedig egy 1000 forintos, fél literes üvegpohár a beugró, ebbe kérhetjük majd a spéci söröket. A fesztivál évről évre egyre népszerűbb, mégis meg tudja őrizni a lazaságát, ezt szeretjük benne igazán. Ha ön is szívesen legurítana egy korsó kézműves sört, kattintson ide a fesztivál további részleteiért!

Tánciskolák éjszakája

Régóta tervezi, hogy megtanul táncolni, de fogalma sincs, hogyan kezdjen hozzá? Budapesten szinte egymást érik a különböző tánciskolák, így nem csoda, hogy azt sem tudja, merre induljon. A Tánciskolák éjszakáját épp ezért találták ki. Pénteken ugyanis egyetlen éjszakára megnyitják kapuikat az ország legnépszerűbb stúdiói, ahol bárki kipróbálhatja magát a neki leginkább tetsző stílusban. Kevés jobb alkalmat találhat, hogy végre félretegye a lámpalázát és belevágjon egy új hobbiba!

 A táncnál nincs jobb ellenszer a rosszkedvre, így a Tánciskolák éjszakája akkor is szuper programlehetőség, ha csak egyetlen estére vágyik, ami kirángatja a melankóliából. Ha legszívesebben már most felkapná a tánccsukát, akkor is van egy jó hírünk: a Gozsduban már késő délután elkezdődnek a táncbemutatók és az ingyenes oktatások, ahol eldöntheti, hogy melyik stílussal folytatná leginkább az éjszakát. A résztvevő tánciskolák kedvezményeiről itt talál további infókat.

Closeness – Színházi vakrandi

Nemcsak az eső készíti ki, de a magányt is unja már? Végre itt egy kreatív és laza ismerkedési lehetőség, ami nem kelti azt a látszatot, mintha kétségbeesett emberek próbálnának eszeveszettül párt találni. A PLACC művészeti fesztivál keretében, Dollár Papa Gyermekei agyából pattant ki a színházi vakrandi gondolata. Az alapötletet a csapat Arthur Aron pszichológustól vette át, aki szerint egy 36 kérdés-válaszból álló beszélgetés elég ahhoz, hogy két ember szerelembe essen, de legalábbis megkedvelje egymást.

Egy vakrandi is sülhet el jólFotó: Northfoto

 A borítékokba rejtett kérdésektől kezdve, a helyszíneken át, a résztvevők kilétéig minden részlet titkos, egy valami biztos csupán: hogy izgalmas beszélgetéseknek néz elébe az, aki regisztrál a programra. A Closenesst pénteken és szombaton is délután kettőkor és este hétkor rendezik meg Dollár Papáék. A program teljesen ingyenes, csak előtte regisztrálni kell, amit ide kattintva most meg is tehet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek